Obývací pokoj s nábytkem KLER

Nápady na uspořádání obývacího pokoje s nábytkem KLER

Vybavujete nově obývací pokoj, anebo chcete do toho stávajícího vnést kouzlo moderního designu? Nábytek značky KLER je výjimečný svojí vysokou kvalitou, skvělým vzhledem, pohodlným komfortem a nadčasovou elegancí. Máme pro vás pár tipů, jak si obývací pokoj s nábytkem značky KLER zařídit.

Série nábytku

Série nábytku jedinečné značky KLER určené do obývacího pokoje vám usnadní výběr a budete mít jistotu, že místnost zařídíte v jednotném stylu. Unikátní kolekce nábytku jsou navrženy s klasickou elegancí a vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů podle nejvyšších standardů precizního zpracování.

Komfortní pohovky a křesla

Snadný výběr a sjednocené zařízení obýváku slibují také kompletní sedací soupravy. Ať už vsadíte na klasické sedačky, pohovky a gauče, anebo na oblíbené rohové pohovky s relaxačními či modulární prvky, které prakticky zaplní jinak nevyužité kouty a skvěle vyniknou i ve volném prostoru, značka KLER vás ohromí velkým množstvím možností. Vsaďte i na pohodlná křesla, taburety a podnožky.

Kvalitní nábytek KLER

Obývací stěny i sektorový nábytek

Pokud vás nenadchnou ucelené obývací stěny a chcete si místnost vybavit od A do Z podle vlastní fantazie, prohlédněte si kategorii, kde jsou elegantní komody a příborníky, praktické regály a knihovny, designové vitríny, nepostradatelné TV komody, konferenční a odkládací stolky. Pokud je součástí vašeho obývacího pokoje i jídelní kout, přidejte i stoly a židle.

Nepostradatelné interiérové doplňky

Abyste svému obývacímu pokoji propůjčili příjemný nádech útulnosti, doplňte do prostoru rámečky na fotky, obrazy a zrcadla, která rozjasní a opticky zvětší i tu nejmenší a nejtemnější místnost. Dostatek světla vnesou do prostoru designové lampy a svítidla. Pokud máte k dispozici více prostoru, nádech luxusu vnesou do obývacího pokoje kulečníkové stoly a příslušenství.

Jídelna s nábytkem KLER

Bytový textil pro zpříjemnění prostoru

Když dva dělají totéž, není to totéž. Koberce značky KLER jsou opravdu unikátní a její přehozy, deky a dekorační polštáře vnesou do prostoru příjemně hřejivý nádech. Dekorace a doplňky zase vytvoří pocit osobitosti a útulného domova. Pokud stále váháte, chcete si na jednotlivé kousky sáhnout, načerpat vizuální inspiraci, anebo si chcete nechat poradit, přijďte se podívat na nábytek osobně do showroom Kler v Průhonicích. Nezávazné zpracování vizualizace vašeho interiéru vám usnadní výběr.

Zdroj obrázků: kler.eu.

Autor příspěvku: Redakce

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *